Tänään mentiin Nitan kanssa vähän tokoa, lyhyitä harjoituksia. Otettiin lähinnä seuraamista ja sivulle tulemista, ja pari kertaa luoketuloa. Neiti oli taas niin ernerginen ettei välillä meinannut tulla mitään, vaikka kyllä harjoitukset hyvin meni. Seuraamistakin alkoi jo tajuta jonkin verran, pari askelta ja palkka. Vaikka sen palkan perässä vielä käveleekin, aina kun yritin nostaa kättä ylemmäs koira muuttui kenguruksi. Ruokakupin avulla ollaan opetettu tuolle riiviölle paikallaoloa, ja ihan hyvin se menee, ainakin siinä ruokakupin edessä.
Toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen alkaisi joku Toko-ryhm pyöriä. Se on niin eri asia treenata isossa ryhmässä kuin tuossa omassa pihassa. Jos Nita vielä jaksaa (nukahti lattialle lelu suuhun :DD) niin voitaisiin tänään ottaa vielä lyhyt seuraamisharjoitus.

Aamulla Nita oli varsin huomionkipeä. Se ärsytti kaikkia muita koiria. Se kantoi leluja, tiputti niitä muiden päälle. Oli hauskan näköistä kun yks pitää semmosta narupalloa suussa ja hakkaa sillä pallolla Mistyä päähän. Misty ei sitten kauaa jaksanut sellaista kattella, ja riehui hetken Nitan kanssa. Moona tuli aina välillä siihen väliin, mutta lähti aina pois. Tuossa päivällä Nita seisoi myös fasaanille. Riistavettiäkin siis löytyy, niinkuin syksylläkin jo todettiin.

Moona ilmoitetaan Laihian näyttelyyn, joka on 21.2. Tuomarina seisojilla on Paavo Mattila. Toivottavasti sieltä sitten jotain tulisi sitten. (toinen Serti olisi kyllä aika unelma). Onneksi on kuitenkin niin lähellä ettei ihan hirveästi harmita..:D Teuvan näyttelyyn ei muistettu ilmoittautua, ja tuomarikin oli kai enemmän show-linjaisten, niin ei kai mitään menetetty. Katsomaan sinne vois kyllä lähteä, kun on niin lähellä.