2188799.jpg
Koitettiin vähän kuvailla temppuharjoituksia. Misty osaa esineen kierron jo kauempaakin, tuossa olen ihan sen vieressä.. Mutta muuten aikalailla samaa rataa.
Nitan kanssa ollaan tokoiltu, koitettiin "seuraamista seinällä". Se toimikin tosi hyvin - Nita oli suorassa eikä poukkoillut ympäriinsä. Nykyään se on alkanut istua sivulla vinossa, yritän korjata istumaan suoraan, vaikkei se niin tärkeää ole kun ei minnekkään kisoihin tähdätä, perustokoa vaan. Mutta näyttää siistimmältä ja hallitummalta. Paikallaoloa pitäisi neidille saada opetettua, mutta ei olla oikein onnistuttu kun Nita on niin vilkas ja energinen, vinkkejä? Olen kokeillut laittaa sen sivulle istumaan, ja sitten ottaa askeleen sen eteen, ja sanonut tietenkin sille "Paikka". Ei meinaa malttaa odottaa, vaikka siirryn aika nopeasti takaisin koiran viereen ja palkkaan -> yrittää nousta ja tulla eteen istumaan. Ollaan me pari kertaa onnistuttu. :)

Huomenna on tosiaan uusivuosi, Nita kuulee/näkee ekat raketit, pitää ottaa varovasti ettei tuu mitään kammoa sille, vaikka ei se oo osoittanu mitään paukkuarkuutta, ollaan ampumaradan lähistöllä käyty kuuntelemassa. Mutta pitää varoa ettei pääse mitään ikävyyksiä tapahtumaan, taidetaan pysytellä sisällä suurimmaksi osaksi :D